VRTNI CENTRI KALIA

MJESTA GDJE ĆETE PRONAĆI SVE ŠTO JE POTREBNO ZA VAŠ DOM, VRT ILI POLJOPRIVREDNO IMANJE!

Effect preparati

Ako imate problema sa mravima, moljcima, dosadnim muvama, komarcima i osama, Vrtni centri Kalia imaju efektno rješenje za vas. Nova i sigurna rješenja protiv svih vrsta letecih i gmižućih insekata su Effect preparati.

Effect univerzalni insekticid – namijenjen je suzbijanju muva, mrava, komaraca, moljaca i grinja. Ima trenutni efekat, ne ostavlja tragove a prostor osvježava ugodnom aromom citrusa.

                                                                                   

Effect univerzalni insekticid sa raspršivačem – sa produženim djelovanjem, nemijenjen je za sve vrste insekata. Uotrebljava se u svim otvorenim i zatvorenim prostorima gdje se insekti zadržavaju. Sadrži repelent koji spriječava povratak insekata na prskano mjesto.

                                                                                      

Effect sprej protiv osa i stršeljenova – kontaktni insekticid, jako djelotvoran na ose, stršljenove i njihova gnijezda. Pogodan je za teže dostupna mjesta, a prskanje je moguće iz daljine od 5 metara. Trenutno uništava insekte i ima produženi efekat.

Effect muholovac s medom – mehanička zaštita od muva u vidu ljepljive trake sa medom koja privlači muve. Sigurna je za ljude i životinje.

                                                                                      

Effect veliki muholovac – mehanička zaštita od muva koja se koristi u stajama, skladistima, staklenicima, vocnjacima... Muholovac je izrađen od posebnog ljepila koje je trajno postojano. Sa rupicom za vješanje lagan je za upotrebu. Siguran je za ljude i životinje.

                                                                                   

Effect mamac za zohare – Namijenjen je za otkrivanje i suzbijanje zohara. Sadrži jednu ljepljivu kućiću i atraktant. Mehanička, sigurna zaštita, bez mirisa i sigurna za dugotrajnu zaštitu.

                                                                                    

Effect mamac za kuhinjske moljce – sadrži jednu ljepljivu kućiću i feromonsku kapsulu. Namijenjen je za zaštitu od svih vrsta kuhinjskih moljaca koji napadaju prehrambene proizvode. Bez mirisa je i ne sadrži insekticide.

                                                                                  

Effect ultimum – kontaktni insekticid sa dvostrukim djelovanjem, izaziva knock-down efekat i ima produženo djelovanje. Namijenjen je suzbijanju bubašvaba, svih vrsta mrava, stjenica i muva. Preporučuje se za prskanje prostorija gdje borave životinje, skladišta, fasada, itd

                                                                                 

Kartal Milosava,
dipl.ing.poljoprivrede

Vrtni centri KALIA

  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

  • Podgorica, Cijevna bb

  • Tel. 020 606 280

Pratite nas na društvenim mrežama:

Veletex doo © 2020 Sva prava zadržana.